Frisk pasta i italiensk tomatsauce

Frisk pasta i italiensk tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Båndspagetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.frisk båndspaghetti
1 fedhakket hvidløg
1 hakket rødløg
1 spsk.olie
1 dl,grønsagsbouillon
300 g.friske skivede tomater
1 tsk.frisk basilikum
100 g.kvart naturel
1 dl.tomatjuice
1 spsk.maizen
4 spsk.hakket persille
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Løg og hvidløg steges i olie i en gryde. Tilsæt bouillon, tomatjuice, tomater og basilikum og bring saucen i kog. Rør kvark med maizena og tilsæt det til saucen. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Vand bringes i kog. Den friske båndspaghetti koges i ca. 2-3 minutter og er derefter klar til servering.

Serveres med en Grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 33927 gange,
og udskrevet 725 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-23 10:57:55
der kan også bruges almindelig spagetti