lidt stænk af balsamicoeddike lidt stænk af balsamicoeddike
lidt vand. lidt vand.
Sauce: Sauce:
2
finthakkede skalotteløg2 finthakkede skalotteløg
1-2
dl.
vand1-2 dl. vand
1
dl.
soja1 dl. soja
1
lille dåse koncentreret tomatpuré1 lille dåse koncentreret tomatpuré
1
spsk.
tørret rosmarin1 spsk. tørret rosmarin
1
spsk.
rørsukker1 spsk. rørsukker
1
bæger
kvark 5+1 bæger kvark 5+
havsalt havsalt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Tilbehør: Tilbehør:
1
iceberghoved1 iceberghoved
1
bundt
persille, finthakkes1 bundt persille, finthakkes
4
dl.
ris koges i det dobbelte vand efter anvisningen. 4 dl. ris koges i det dobbelte vand efter anvisningen.
Opskrift:
Steg lammet på en tør, slip-let pande med lidt væske, når den bider i bunden. Steg den efter anvisningen på beskrivelsen og lad den trække under folie og viskestykke og skær den ud i tynde skiver ved servering. Til saucen kommes de hakkede skalotteløg i en gryde med en god, evt. slip-let bund, spæd med væsken: soja og vand og tomat puré. Kom rosmarin ved og lad saucen koge lidt ind. Hold kvarken ved stuetemperatur og rør den i en skål, lad den stå nær komfuret, så den er lun. Kog saucen helt op og tag den af varmen. Pisk kvarken i og smag til med salt og peber og lad ikke saucen komme over varmen igen. Skyl salaten og lad de store blade danne en kurv. Kog risene og bland dem med finthakket persille og fyld det i salatkurvene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9049 gange, og udskrevet 201 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider