Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasaner i kål

Fasaner i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 fasaner
3 hoveder savoykål
2 løg
3 nelliker
8 peberkorn
200 g.smør
20 cocktailpølser
 


Opskrift:

Kålen gives et opkog i vand og trykkes af, hvorefter den kommes i en gryde og blandes med de skiveskårne løg og krydderier. Fasanerne brunes godt i nøddebrunt smør og lægges ned til kålen. Under låg dampes de langsomt møre. Derpå skæres de i passende stykker, kålen lægges på et varmt fad og herpå lægges fasanstykkene garneret med ristede pølser.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11544 gange,
og udskrevet 151 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu