Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brunkål med kogt nakkekam

Brunkål med kogt nakkekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.nakkekam uden svær
1 lillehvidkålshoved
2-3 gulerødder
2000 g.løg
0.25 selleri
0.5 dl.sukker
20 g.smør/margarine
0.25 tsk.nelliker
2 dl.vand
 


Opskrift:

Skær hvidkålen i kvarte, fjern stokken og snit kålen. Skær urterne i store stykker.

Smelt sukkeret i en tykbundet gryde og brun det. Sukkeret må ikke branke!

Tilsæt fedtstof og brun kålen heri et par minutter. Dæmp varmen og læg urterne og kødet ned i kålen, så kødet er dækket af kål. Drys med nelliker, salt og peber. Tilsæt vand og lad retten koge under låg ved svag varme i ca 1 time. Vend kødet efter 30 min.

Tag kød og urter op af kålen.

Urterne holdes varme.

Lad kødet hvile let tildækket i ca 20 min. Smag kålen til. Skær kødet i skiver og server med urter og kål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22405 gange,
og udskrevet 590 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peter  -  2017-02-11 15:50:42
2 kg løg? Mon ikke I mener 2 løg


johsjorg  -  2009-03-08 13:58:33
Er det virkelig rigtigt, at der skal 2 kg.løg til 1 kg kål? det virker voldsomt. Jeg har da også slettet kg. her!