Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogt lam i dild

Kogt lam i dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kogt lam i dild, billede 4 Kogt lam i dild, billede 1 Kogt lam i dild, billede 2 Kogt lam i dild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.lammekød, Hals eller bryst
 vand
 salt
6 helepeberkorn
1 gulerod
1 porre
1 bdt.dild
 
 Sauce:
2 spsk.smør
3 spsk.hvedemel
4 dl.suppe
1 citron
2 spsk.finthakket dild
1 æggeblomme
1 dl.fløde
 


Opskrift:

Skyl kødet i vand og læg det i en gryde. Kom så meget vand ved at kødet dækkes. Lad det koge op, fjern skummet, tilsæt salt og peber, og lad det koge sammen med de rensede grøntsager, til kødet er mørt, ca. 1 time.

Sauce:
Smørret smeltes i en gryde. Rør melet i og afbag med suppen. Lad saucen koge godt igennem og smag til med salt, citronsaft og dild. Rør æggeblommen sammen med fløden, kom lidt af saucen i og hæld det hele tilbage i gryden. Lad saucen varme igennem uden at koge.

Skær kødet i passende stykker, og server med sauce og kogte grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14733 gange,
og udskrevet 211 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu