Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Høne à la Arnhem

Høne à la Arnhem, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kogt høne
200 g.løse ris
4 dl.suppe
 
 Sauce:
75 g.smør/margarine
1-2 tsk.karry
1 løg
1 surt æble
50 g.mel
5-6 dl.suppe
 evt. salt
 
 Beignetdej:
50 g.mel
1 knsp.salt
1/2 dl.mælk
1/2 sammenpisket æg
 olie til kogning
4 ananasringe
 


Opskrift:

Hønen koges som sædvanlig og skæres i passende stykker.

Risene koges løse i suppe 12 min. over svag varme, 12 min. uden varme, men hele tiden dækket af tætsluttende låg.

Fedtstof og karry svitses sammen 2 min. Hakket løg og revet æble tilsættes. Melet kommes i, og der spædes med suppen. Saucen koges ind 5 min., sies og hældes varm over hønsekødet, der garneres med ananasringe, indbagt i beignetdej. Ringene afdryppes godt, dyppes i tyk pandekage- eller beignetdej og koges umiddelbart efter i varm olie, til de er lysebrune. De afdryppes på fedtsugende papir og kan koges i forvejen, men varmes da i ovnen, til de er sprøde. Risene serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6055 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu