Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lamme- og grøntsagsstuvning

Lamme- og grøntsagsstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.33 kopolie
900 g.lammeben skåret i 2.5 cm. terninger
1 hakket løg
2 tsk.tomatkoncentrat
1  oksekøds- bouillonterning
1.254 kopcider
9 dl.vand
 salt
 peber
250 g.skalotteløg
250 g.ærter
1 tsk.sukker
15 g.smør
250 g.baby gulerødder, i kvarte
250 g.kålroe i strimler
0.25 kophvedemel
 


Opskrift:

Opvarm 1 kop olie på en pande og brun lammekødet i 8 min.

Kom kødet over i en gryde. I den samme olie steges løgene indtil de bliver bløde. Kom tomatkoncentratet i og rør rundt i 1 min. Tilsæt bouillonterning. cider, vand og krydderier. Kog op i 10 min. Hæld saucen over kødet. Kom et låg på gryden og lad retten simre i 11/2 time.

Kog skalotteløg og ærter til de er bløde i en gryde med vand tilsat salt, peber og halvdelen af sukkeret. Hæld vandet fra, put smørret i og lad gryden holde sig varm Kog gulerødder og kålroe på samme måde.

Bland resten af olien og melet på lavt blus i 3-4 min. Tilsæt lidt af sovsen, rør rundt og lad simre i 1O min. Bland det sammen med stuvningen på lav varme i 5 min.

Server grøntsagerne og lammet separat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8380 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu