baby gulerødder, i kvarte 250 g. baby gulerødder, i kvarte
250
g.
kålroe i strimler 250 g. kålroe i strimler
0.25
kop
hvedemel 0.25 kop hvedemel
Opskrift:
Opvarm 1 kop olie på en pande og brun lammekødet i 8 min.
Kom kødet over i en gryde. I den samme olie steges løgene indtil de bliver bløde.
Kom tomatkoncentratet i og rør rundt i 1 min.
Tilsæt bouillonterning. cider, vand og krydderier.
Kog op i 10 min.
Hæld saucen over kødet.
Kom et låg på gryden og lad retten simre i 11/2 time.
Kog skalotteløg og ærter til de er bløde i en gryde med vand tilsat salt, peber og halvdelen af sukkeret.
Hæld vandet fra, put smørret i og lad gryden holde sig varm
Kog gulerødder og kålroe på samme måde.
Bland resten af olien og melet på lavt blus i 3-4 min.
Tilsæt lidt af sovsen, rør rundt og lad simre i 1O min.
Bland det sammen med stuvningen på lav varme i 5 min.
Server grøntsagerne og lammet separat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9303 gange, og udskrevet 149 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider