Krydderurtebuket af 2 stilke timian og 5 kviste persille og laurbærblad Krydderurtebuket af 2 stilke timian og 5 kviste persille og laurbærblad
2
dl.
piskefløde2 dl. piskefløde
0.5
citron0.5 citron
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Læg brislerne i koldt vand 1 times tid. Kog dem herefter i letsaltet vand 2-3 minutter. Skyl dem straks i koldt vand og fjern hinderne, årer og andre urenheder.
Grønsagerne snittes fint og svitses i smørret i en gryde. Kom brislerne sammen med vin og bouillon. Læg krydderurtebuketten i og drys med salt og peber. Lad det simre ca. 20 minutter.
Tag brislerne op og hold dem varme. Fjern krydderurtebuketten.
Kom grydens indhold i en blender og hæld det tilbage i gryden og hæld fløden ved. Kog yderligere ind for god varme i 5 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Vi har serveret med Hasselback gulerødder, Pommes rissoles og bredbladet persille til pynt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 17114 gange, og udskrevet 266 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider