I letsaltet vand med krydderbuket koger tungerne møre ca. 1½ time og afkøler i kogelagen.
Tungerne skæres i tern. De fintdelte grønsager snurre møre i smør med bouillon. Når de er møre pureres de og kommes i en gryde med lidt smør og ærterne og tungetern tilsættes. Retten smages til og rundes af med lidt fløde. Drys med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 16868 gange, og udskrevet 217 gange.
Kommentarer
jens Fisker - 2016-12-15 11:37:15 Tungerne skal jo skrælles - strak efter kogning - eller kan de vente til de er kolde -
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider