Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinetunge med ærtepuré

Svinetunge med ærtepuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Svinetunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 svinetunger
1 l.vand
1 tsk.salt
 krydderbuket
1 løg
1 gulerod
1 storkartoffel
25 g.smør
1 dl.svinebouillon
2 dl.ærter
 Salt
 peber
4 spsk.piskefløde
2 spsk.hakket persille
 


Opskrift:

I letsaltet vand med krydderbuket koger tungerne møre ca. 1½ time og afkøler i kogelagen.

Tungerne skæres i tern. De fintdelte grønsager snurre møre i smør med bouillon. Når de er møre pureres de og kommes i en gryde med lidt smør og ærterne og tungetern tilsættes. Retten smages til og rundes af med lidt fløde. Drys med hakket persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14554 gange,
og udskrevet 178 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jens Fisker  -  2016-12-15 11:37:15
Tungerne skal jo skrælles - strak efter kogning - eller kan de vente til de er kolde -