Peberrodskød
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vandet bringes i kog og heri kommes kødet og det koger 10-15 min. mens suppen skummes.
Så tilsættes de rensede hele grøntsager, og de tages op, efterhånden som de er møre. Kødet koger videre med peberkorn og salt, til det er meget mørt, 2½-3 timer. Kødet tages op og skæres ud og suppen smages til, og heri lægges de kogte grøntsager skåret i mindre stykker. Beregn i alt 1 ¾ -2 l suppe. Kom så meget vand ved kødet at der foruden suppen også kan blive ½ l til sovsen I en gryde kommer De ½ l bouillon, fløde, smør og salt samt peber, dette koger op, hvorefter eddike, sukker og friskrevet peberrod tilsættes og sovsen jævnes. Smag den til og kom meget gerne lidt piskefløde i til sidst. Til kødet med den dejlige sovs kan De servere kogte kartofler men allerbedst er gammeldags kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 28938 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-05-12 15:48:40 Suppen er jo beregnet til 2. eller 3. dags ret, kan også fryses. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne