Grydeharen i flødesovs

Grydeharen i flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.hare, flået
 smør
 salt
 peber
5 dl. bouillon
 
 sovs:
5 dl.sky
2 dl.kaffefløde
2-3 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 soja
2 spsk.let moset danablu (roquefortost)
1 stor spsk.solbær eller ribsgele
 
Opskrift:
Haren parters som omtalt i forrige opskrift, og stykkerne brunes i smør på en pande eller i en gryde, krydres med salt og peber og småsteger med lidt af bouillonen under låg i 1-1½ time.
Under stegningen må tilsættes lidt mere bouillon og kødet vendes af og til.

Når kødet er mørt, tages det op og skyen kan evt. sies og hældes tilbage i gryden med fløde, salt, peber, soja og den mosede danablu, sovsen jævnes og smages til med gele.

Lidt af sovsen hældes over haren, resten gives til med kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 31606 gange,
og udskrevet 1122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu