Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Naboens gode kyllingegryde

Naboens gode kyllingegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.dybfrosne kyllingelår eller bryst
 salt
 peber
 smør
10 mellemstorerå kartofler
12 cocktailpølser
150 g.bacon
1 dåsehele tomater
1 bouillonterning
 lidt basilikum
 klippet persille
 ganske lidt maizenamel til jævning
 


Opskrift:

Kyllingekødet tør op, krydres og brunes i smør i en gryde eller pande og eftersteger under låg til det er mørt, ca. 20 min.

Kartoflerne skrælles, halveres og skæres ud til trekanter, der koger halvmøre i vand i ca. 8 min. Tages op, drypper af i en sigte og steger derefter i smør på en pande, til de er brune og sprøde ( kan også sættes i ovnen i ildfast fad med smørklatter og vendes ofte), krydres med salt.

Baconen steger og i fedet herfra cocktailpølserne. Væden fra tomaterne hældes i en gryde med 1 bouillonterning, lidt basilikum og salt, jævnes og smages til. Heri varmes tomaterne.

Alt anrettes på et rundt fad i små grupper og klippet persille drysses over toamterne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23214 gange,
og udskrevet 461 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lars  -  2008-02-16 18:13:23
den er lidt svær at lave, der står ikke noget om hvordan man laver det så det kommer til at passe sammen og det er som regel en af de sværeste ting


eva  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god ret,


madøre  -  0000-00-00 00:00:00
lidt chili er også godt at putte i hvis man ken li det lidt stærkt,men go ret..


Timmy  -  0000-00-00 00:00:00
Super god og lækker ret...men jeg er også et mad hoved