Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grydestegte duer med blommer

Grydestegte duer med blommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 duer a ca. 250 g
12 blommer
12 skalotteløg
2 dl.hvidvin
2 stilkesalvie
1 dl.vand
50 g.smør
 salt
 peber
 evt. Maizena
 


Opskrift:

Del duen i lår og bryststykker. Brun stykkerne i lidt smør i en gryde. Skær skalotteløg i kvarte, kom dem ved og lad dem stege lidt med. Kom salvie ved og derefter hvidvinen. Lad hvidvinen koge ind til ca. det halve. Kom vandet ved, krydr med salt og peber. Lad brysterne braisere under låg i ca. 7-9 minutter med skindsiden opad og lårene ca. 15 minutter. Hold brystkødet lunt imens. Det skal trække ca. 10 minutter, inden det skæres fra skroget. Kog skyen lidt ind. Skær blommerne i både og sauter dem i smør. Hæld saucen ved, kog igennem og smag til med salt og peber. Jævn evt. med Maizena eller monter med smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13483 gange,
og udskrevet 244 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu