Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lepre alla cacciatora

Lepre alla cacciatora, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Marinade:
1 kvistrosmarin
1 kvistsalvie
3 laurbærblade
1 kvistblegselleri
2 fedhvidløg
10 sorte peberkorn
1 l.tør hvidvin
 
 Hare:
1 hare, delt i 4
1 dl.olivenolie
 salt
 peber
3/4 l.kraftig rødvin
1/8 l.vildtbouillon - terning
 


Opskrift:

Peberkorn knuses og blandes med de hakkede rosmarinkviste, salviekviste, laurbærbladene og de knuste hvidløg. Hvidvin tilsættes.
Kødstykkerne lægges i skål og overhældes med marinaden. Marineres 24 timer, tildækket i køleskab.

Kødstykkerne tages op af marinaden og aftørres. Steges gylden i olivenolien.

Marinaden sigtes og krydderierne tilsættes. Skru ned og læg låg på gryden og lad det simre 15 minutter inden rødvinen tilsættes. Lad gryden koge i ca. 40 min. og rødvinen skal være kraftig indkogt til sidst.

Kødstykkerne tages op når de er møre og bouillon hældes ved rødvinsbouillonen og denne koges ind til kraftigere og tykkere konsistens.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11060 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu