Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammebryst med salatsauce

Lammebryst med salatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1-1.5 kg.lammebryst
2 storeløg
1 tsk.salt
 groftkærnet peber
3 dl.vand
1 icebergsalat
 
 Liering:
1 æggeblomme
0.5 citron saft heraf
0.5 tsk.revet citronskal
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Kartofler og evt gulerøder.
Opskrift:

Lammebrystet skæres i tykke skiver der brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof.

Salt, peber og vand tilsættes og lammekødet småkoger under låg i ca. 3/4 time.

Icebergsalaten skæres i kvarte, tilsættes og koger med i 10 min.

Skyen hældes i en lille gryde og skummes for fedt.

Æggeblomme, citronsaft og citronskal piskes sammen, lidt af den varme sky piskes i, og det hele kommes tilbage i gryden. Varmes igennem under piskning men må ikke koge.

Saucen smages til med salt og peber og serveres til kødet og icebergsalaten




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6167 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu