Lammebryst med salatsauce

Lammebryst med salatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-1.5 kg.lammebryst
2 storeløg
1 tsk.salt
 groftkærnet peber
3 dl.vand
 
1 icebergsalat
 
 Liering:
1 æggeblomme
0.5 citron saft heraf
0.5 tsk.revet citronskal
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lammebrystet skæres i tykke skiver der brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof.

Salt, peber og vand tilsættes og lammekødet småkoger under låg i ca. 3/4 time.

Icebergsalaten skæres i kvarte, tilsættes og koger med i 10 min.

Skyen hældes i en lille gryde og skummes for fedt.

Æggeblomme, citronsaft og citronskal piskes sammen, lidt af den varme sky piskes i, og det hele kommes tilbage i gryden. Varmes igennem under piskning men må ikke koge.

Saucen smages til med salt og peber og serveres til kødet og icebergsalaten, samt Kartofler og evt gulerøder





karakterer:
Opskriften er vist 7858 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu