Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbradbøf med grøntsagsgratin

Mørbradbøf med grøntsagsgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
425 g.svinemørbrad
75 g.smør eller margarine
 salt
 peber, friskkværnet
 lidt hvedemel
 
 Gratin:
50 g.smør
50 g.hvedemel
 dl.sødmælk
2 æg
50 g.reven ost
 salt
 peber
 fedtstof og rasp til form
2 porrer
3 gulerødder
 


Opskrift:

Afpuds mørbraden. Skær porrerne igennem på langs 2 gange og skær dem i stykker på ca 1 cm. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. Blancher urterne i letsaltet vand i 6 min. Hæld vandet fra og fordel dem i 4 smurte gratinskåle, der er drysset med rasp. Bag smør og mel sammen, spæd med mælk og lad det koge under omrøring til en tyk opbagning. Tag det så af blusset og rør æggene i et ad gangen. Rør osten i og tilsæt salt og peber. Hæld dejen over grøntsagerne og løft lidt op i dem med en gaffel, så dejen fordeler sig. Bag gratinerne i ovnen ved 200° i ca 30 min på næstnederste rille.

Skær mørbraden i 8 stykker og krydr godt med salt og peber. Vend stykkerne i mel. Brun dem i meget varmt smør og skru ned til svagt blus. Lad dem stege ved svagt blus 3 min på hver side. Server bøfferne med med de varme gratiner til. Hertil passer en kold, ikke for sød hvidvin eller en let rødvin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22071 gange,
og udskrevet 504 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu