Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsefilet i estragonsauce

Strudsefilet i estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.strudsefilet
2 dl.tør hvidvin
 lidt olie
 salt
 peber
1 tsk.estragon
2 tsk.citronsaft
2.5 dl.piskefløde
 


Tilbehør:
Serveres med pasta og grøntsager, f.eks. gulerødder og broccoli.
Opskrift:

Kødet marineres i 1 dl hvidvin i ½ time.

Tages op af marinaden, brunes godt i en gryde og drysses med salt og peber.
Tilsæt marinade, estragon og citronsaft.
Kødet simrer ved svag varme til centrumtemperaturen er 65 grader.
Kødet tages op og hviler i 15 min.

Skyen tilsættes resten af hvidvinen og koges ind. Piskefløden røres i, og saucen koges til den har fået en cremet konsistens.
Smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5373 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu