Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte kalveruller med gratinerede grøntsager

Fyldte kalveruller med gratinerede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 tynde skiver kalvekød fra inderlår a 150-175 g
4 tynde skiver bacon el. skinke
150 g.rygeost uden kommen el. flødeost
 salt
 peber
 olie til stegning
2 dl.hvidvin
 piskefløde
 kinesisk soya
 
 tomater
 fennikel
 spinat
 aubergine
 
2 æg
2 dl.mild reven ost
2.5 dl.kaffefløde
 


Opskrift:

Kødet smøres med osten, en skive skinke eller bacon lægges ovenpå, evt. smøres sennep på, og til sidst krydres med salt og peber. Fint snittet hvidløg kan også bruges som fyld. Kødet rulles sammen og lukkes med en kødnål.

Rullerne brunes i olie, hvorefter de skal stege videre i ca. 40 minutter sammen med hvidvin, kinesisk soya.

Når kødet er mørt, kan skyen eventuelt jævnes.

Dampet spinat uden væde, tomatskiver, fennikelskiver og aubergine i tern lægges lagvis. Ind imellem salt og peber, evt. friske krydderurter.

Æg piskes let sammen med kaffefløde, ost, salt og peber. Ostemassen hældes over. Bages midt i ovnen ved 225 grader i 30 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17344 gange,
og udskrevet 431 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-03-09 11:23:31
Jeg tor piskefløden er til at jævne skyen med.


Maj-Brit  -  2008-03-07 12:45:27
Hvad skal piskefløden bruges til?