Lammebryst i asiatisk festdragt

Lammebryst i asiatisk festdragt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.skært brystkød (bovkød kan også bruges)
5.5 dl.lammefond (eller hvidvin)
5 dl.vand
300 g.majroer
400 g.kartofler
200 g.forårsløg
3 fedhvidløg
2 smårøde chilifrugter
25 g.frisk ingefør, skåret småt
 saft og skal fra 2 limefrugter
1 bdt.persille
 peber
 salt
 olivenolie
 
Opskrift:
Lammekødet skæres i tern på cirka 2x2 cm, og det sauteres ved god varme i olivenolie. Ingefær, chili, limesaft og skal kommes ved. Fond/vin og vand hældes over, og det hele småsimrer, til lammekødet er mørt, ca. 3 kvarter. Kødet tages op.

Grøntsager gøres i stand, skæres i mindre stykker og koges sprød-møre i bouillonen. Grøntsagerne tages op.

Bouillonen koges eventuelt ind, smages til og jævnes med lidt maizena, hvorefter kød og grøntsager kommes tilbage.

Rigeligt hakket persille kommes i inden servering.

Tilbehør: fx groft brød eller flute.





karakterer:
Opskriften er vist 8531 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu