Oksemørbrad med septembersalat og chokoladesauce

Oksemørbrad med septembersalat og chokoladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiveroksemørbrad
 smør til stegning
 salt
 peber
 
 Salat:
300 g.blandede salatblade
2 nektariner
50 g.valnødder
30 g.ristede hasselnødder
200 g.blåbær eller brombær
 
 Sauce:
4 dl.kalve- eller oksefond
1 spsk.eng. sauce
30 g.mørk chokolade
0.5 tsk.paprika
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 evt. små pillekartofler
 
 
Opskrift:
Lav ca. 4 dl. kalve- eller oksefond.

Riv salatbladene i mindre stykker og skær nektarinerne i tynde både. Læg salatstykkerne på et stort rundt fad og fordel nektariner, nødder og bær henover.

Steg oksemørbradskiverne rosa i en lille skive smør, krydr dem med salt og peber og pak dem ind i stanniol, så de kan trække, mens saucen tilberedes.

Hæld den færdige fond over i panden og tilsæt eng. sauce, paprika, salt og peber. Lad væsken koge op og tilsæt chokoladen. Smag saucen til med salt og peber. Man kan evt. jævne den ganske let.

Server med salat og pillekartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16423 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
woow! Chokoladesovs til kød.. Jeg har hørt om det før, men aldrig fået det afprøvet. Det skal det snart!