| |
|
Stegt perlehøne med cole slaw
Stegt perlehøne med cole slaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | perlehønebryster 2 perlehønebryster | 2 | spsk. | mayonnaise 2 spsk. mayonnaise | 1 | drys | spidskommen 1 drys spidskommen | 0.5 | | citron saft herfra 0.5 citron saft herfra | 0.5 | | spidskål 0.5 spidskål | 1 | | gulerod 1 gulerod | 0.5 | | selleri 0.5 selleri | | | frisk estragon frisk estragon | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Brun perlehønebrysterne med skindsiden nedaf.
Når de er gyldne vendes de og steges færdige.
Krydr med salt og peber.
Rør mayonnaise med spidskommen og citronsaft.
Snit spidskålen, gulerod og selleri fint. Rør det sammen med mayonnaise og lidt estragon.
Server til de stegte bryster.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12528 gange, og udskrevet 180 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|