Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammekølle

Lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1300 g.små, faste og skrællede kartofler
50 g.smør
1 lilleknust fed hvidløg
¾ dl.vand
 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
1 dl.frisk, hakket persille
 
12 tynde skiver røget lammekølle (ca. 125 g)
 
 


Tilbehør:
Brøndkarse.
Opskrift:

Halver de små kartofler på tværs. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløget i ca. 1 min. Tilsæt kartofler, vand, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 25 min. eller til kartoflerne er møre. Vend af og til i kartoflerne. Vend forsigtigt persille i og smag til.

Anret de varme kartofler på portionstallerkener sammen med røget lammekølle




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18971 gange,
og udskrevet 226 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu