Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksebov med peberkorn

Oksebov med peberkorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :


Oksebov med peberkorn, billede 4 Oksebov med peberkorn, billede 1 Oksebov med peberkorn, billede 2 Oksebov med peberkorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1250 g.oksebov
1 spsk.syltede peberkorn
50 g.magarine
 salt
 .vand
 
 Sauce:
1 dl.creme fraiche 38%
 meljævning
 kulør
 
 Tilbehør:
1000 g.kartofler
 


Opskrift:

Hak peberkornene. Vend kødstykket i peberkornene og tryk dem i kødet.

Smelt fedtstoffet gyldent og brun kødstykket heri på alle sider. Hæld vand ved ca. 1 l. og tilsæt salt. Læg låg på og lad kødet snurre mørt ca. 3 time. Vend kødet af og til.

Tag det færdigstegt kød op og hold det varmt.

Tilsæt creme fraiche til stegeskyen og bring det i kog. Jævn skyen let og giv den evt. et par dråber kulør. Sovsen skal være ret lys.

Skær kødet fra benet og skær det i skiver.

Server kødet med sovsen og små pillede kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 36301 gange,
og udskrevet 572 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Susanne  -  2015-02-04 10:15:54
Smager godt, men alligevel lit kede.


Torben  -  2010-04-23 16:27:49
Rimeligt kedeligt at der står en liter vand, når der menes 1 dl. vand....


Slmmert  -  2007-02-16 12:42:13
En rigtig god og dejlig ret. Det er dog vigtigt at kødet er af god kvalitet da retten primært består af kød.