gulerod, skåret i strimler1 gulerod, skåret i strimler
skal fra 1/4 citron, skåret i tynde strimler skal fra 1/4 citron, skåret i tynde strimler
1
porre, skåret i strimler1 porre, skåret i strimler
1
oksebouillonterning1 oksebouillonterning
2
dl.
rødvin2 dl. rødvin
4
dl.
vand4 dl. vand
salt salt
peber peber
1
laurbærblad1 laurbærblad
olie til stegning olie til stegning
400
g.
kartofler400 g. kartofler
Opskrift:
Kalveskankene gives et snit rundt, så de ikke trækker sig sammen under stegning. Brunes i en gryde i olie, drysses med mel, salt og peber. Vandet tilsættes oksebouillonterning, rødvin og laurbærblad, som hældes over skankene, som koger ved svag varme til de er møre ca. 50 min.
Kartoflerne koges i letsaltet vand. Når skankene er færdige tages de op og fonden sigtes og koges ind til sauce (kan evt. jævnes). Grøntsagerne koges op i vandet og tages op og lægges på. Kartoflerne serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10920 gange, og udskrevet 200 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider