Braiseret kalveskank med strimlede urter

Braiseret kalveskank med strimlede urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalveskanke a 300 g.
 lidt hvedemel
4 skalotteløg, finthakket
1 gulerod, skåret i strimler
0.25 citron skal herfra, skåret i tynde strimler
1 porre, skåret i strimler
1 oksebouillonterning
2 dl.rødvin
4 dl.vand
 salt
 peber
1 laurbærblad
 olie til stegning
400 g.kartofler
 
Opskrift:
Kalveskankene gives et snit rundt, så de ikke trækker sig sammen under stegning. Brunes i en gryde i olie, drysses med mel, salt og peber. Vandet tilsættes oksebouillonterning, rødvin og laurbærblad, som hældes over skankene, som koger ved svag varme til de er møre ca. 50 min.

Kartoflerne koges i letsaltet vand. Når skankene er færdige tages de op og fonden sigtes og koges ind til sauce (kan evt. jævnes). Grøntsagerne koges op i vandet og tages op og lægges på. Kartoflerne serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 12789 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu