Skær kødet i små terninger og gnid dem med olie og sherry.
Lad dem ligge køligt.
Svits det finthakkede løg til saucen i olie, tilsæt hakket ingefær og eddike og kog et par minutter.
Rør maizenamel ud i 1 spsk. vand og rør det i gryden sammen med soya, tomatpure og bouillon.
Kog saucen igennem og hold den varm.
Vend kødstykkerne i pisket æg, krydret med salt og peber.
Vend dem i maizenamel og ryst overflødigt mel af.
Steg kødet i hed olie og lad det dryppe af på fedtsugende papir.
Vend reven gulerod og snittet kål i saucen, tilsæt evt. lidt mere bouillon og smag til med salt, peber og en anelse sukker.
Grøntsagerne må kun koge 1 min. i saucen.
Hæld sauce og grøntsager over kødet.
Serveres med kogte ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 49887 gange, og udskrevet 934 gange.
Energi:
KJ total 4722 (1124 kcal)
KJ pr. Pers. 1180 (281 kcal)
Vægt ialt 1335 gram
Vægt pr. Pers. 333 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal) Protein 10.0 gram Fedt 2.9 gram Kulhydrat 4.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
MariaElmvang - 2008-06-21 21:40:25 Smager meget bedre end det lugter og kan varmt anbefales.
Test spiseren! - 0000-00-00 00:00:00 retten er dejlig nem at lave, og den smager rigtig godt! En god ret du kan bruge til at øve dig til at spise med pinde!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider