Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesisk Sur-Sød Kødret

Kinesisk Sur-Sød Kødret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesisk Sur-Sød Kødret, billede 4 Kinesisk Sur-Sød Kødret, billede 1 Kinesisk Sur-Sød Kødret, billede 2 Kinesisk Sur-Sød Kødret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinefilet. helt afpudset. rå
1 tsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sauce:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Ingefær, syltet i sukkerlage 1 tsk. vejer ca. 5 gram.
1 spsk. vejer ca. 20 gram.
1 dl. vejer ca. 100 gram.
2 spsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Kinesisk soya 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
100 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Skær kødet i små terninger og gnid dem med olie og sherry. Lad dem ligge køligt.

Svits det finthakkede løg til saucen i olie, tilsæt hakket ingefær og eddike og kog et par minutter. Rør maizenamel ud i 1 spsk. vand og rør det i gryden sammen med soya, tomatpure og bouillon. Kog saucen igennem og hold den varm.

Vend kødstykkerne i pisket æg, krydret med salt og peber. Vend dem i maizenamel og ryst overflødigt mel af. Steg kødet i hed olie og lad det dryppe af på fedtsugende papir.

Vend reven gulerod og snittet kål i saucen, tilsæt evt. lidt mere bouillon og smag til med salt, peber og en anelse sukker.
Grøntsagerne må kun koge 1 min. i saucen.

Hæld sauce og grøntsager over kødet.

Serveres med kogte ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 45852 gange,
og udskrevet 867 gange.


Energi:
KJ total 4722 (1124 kcal)
KJ pr. Pers. 1180 (281 kcal)
Vægt ialt 1335 gram
Vægt pr. Pers. 333 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 10.0 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

MariaElmvang  -  2008-06-21 21:40:25
Smager meget bedre end det lugter og kan varmt anbefales.


Test spiseren!  -  0000-00-00 00:00:00
retten er dejlig nem at lave, og den smager rigtig godt! En god ret du kan bruge til at øve dig til at spise med pinde!!