Aspargeskartofler med stenbiderrogn

Aspargeskartofler med stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Rodfrugter - Aspargeskartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.aspargeskartofler
200 g.stenbiderrogn
2.5 dl.creme fraiche
2 spsk.piskefløde
1 spsk.citronsaft
 salt
 friskkværnet peber
 purløg eller rødløg
 
Opskrift:
Kog kartoflerne, til de er netop møre. Pil dem straks. De lune kartofler skæres i skiver på langs, og anrettes på 4 tallerkner.

Rør creme fraiche med fløde, citron, salt og rigelig friskkværnet peber. Læg et par skefulde over kartoflerne.

Top op med stenbiderrogn. Pynt med et par purløgsstrå eller et par tynde ringe af rødløg.

Retten smager allerbedst, når kartoflerne er lune





karakterer:
Opskriften er vist 17523 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-13 11:41:46
aspargeskartofler skal koge hvorlænge?????

  -   2005-01-01 01:01:01
Det får virkeligt smagen frem i kartoflen, når de tilberedes ved at koge dem. God idé