Lammekødsrest i små tern (fra kølle eller lignende) Lammekødsrest i små tern (fra kølle eller lignende)
Løg Løg
Fløde Fløde
Feta (helst i græsk marinade) Feta (helst i græsk marinade)
Hvidløg Hvidløg
Sherry Sherry
Citron Citron
Basilikum (helst frisk) Basilikum (helst frisk)
Salt Salt
peber peber
(Maizena) (Maizena)
Opskrift:
Pastaen koges efter henvisninger på pakken.
Løg hakkes fint og svitses hurtigt i fedtstof, hvorefter lammekødet tilsættes, og steges til det er godt gennemvarm.
En lille smule sherry føjes til sammen med peber.
Fløden tilsættes når sherryen er kogt ind.
Rør rundt og tilsæt feta, presset eller fint hakket hvidløg, citronsaft, salt, lidt mere peber, og basilikum (gem noget af den friske basilikum og gerne lidt fint strimlet citronskal til pynt). Saucen koges til fetaen er smeltet (kan jævnes med maizena, hvis konsistensen er for tynd).
Saucen vendes i pastaen, pyntes, og serveres straks med hvidløgsbrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(16 stemmer)
Opskriften er vist 10744 gange, og udskrevet 239 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider