Lam i pasta

Lam i pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Gnocchi pasta
 Lammekødsrest i små tern (fra kølle eller lignende)
 Løg
 Fløde
 Feta (helst i græsk marinade)
 Hvidløg
 Sherry
 Citron
 Basilikum (helst frisk)
 Salt
 peber
 (Maizena)
 
Opskrift:
Pastaen koges efter henvisninger på pakken. Løg hakkes fint og svitses hurtigt i fedtstof, hvorefter lammekødet tilsættes, og steges til det er godt gennemvarm.

En lille smule sherry føjes til sammen med peber. Fløden tilsættes når sherryen er kogt ind. Rør rundt og tilsæt feta, presset eller fint hakket hvidløg, citronsaft, salt, lidt mere peber, og basilikum (gem noget af den friske basilikum og gerne lidt fint strimlet citronskal til pynt). Saucen koges til fetaen er smeltet (kan jævnes med maizena, hvis konsistensen er for tynd).

Saucen vendes i pastaen, pyntes, og serveres straks med hvidløgsbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 12509 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu