Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i arsparges

Lam i arsparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.lammebov eller -bryst
15 dl.vand eller suppe
 salt
1 suppevisk
500 g.aspargessnitter
 
 Sauce:
25 g.margarine
3 spsk.hvedemel
7.5 dl.suppe (aspargeslage og lammekødsuppe)
2 æggeblommer
0.5 dl.piskefløde
 


Tilbehør:
pillede kartofler eller flutes
Opskrift:

Kødet dækkes med kogende vand eller suppe, tilsat salt, koges 10 min. under skumning. Suppevisken tilsættes.

Kødet koges sagte under låg ca. 1½ time, afdampes 15 min. og skæres i passende skiver. Saucen bages sammen. Aspargessnitterne varmes heri.

Saucen legeres med æggeblommer og fløde og smages til. Kødskiverne maskeres med lidt af saucen.

Resten serveres med pillede kartofler eller flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9976 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu