Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ragout af due med hvidløg og rosmarin

Ragout af due med hvidløg og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 duer
 frisk rosmarin
6 fedhvidløg
1 spsk.tomatpure
2 tomater delte i kvarte
½ flaskegod rødvin
2 skrællede gulerødder
4 stænglerbladselleri
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del duerne i kvarte og brun dem i lidt olivenolie. Først med skinsiden ned af. Krydr med salt og peber. Tilsæt rosmarin, hvidløg og tomatpure. Rist det sammen og tilsæt rødvin. Kog det igennem og tilsæt ¼ l vand. Lad det simre yderligere10 minutter. Tag duerne fra og læg dem på en rist med skinsiden op af. Sigt fonden og kog den igen. Tilsæt snittede gulerødder og blegselleri. Lad det simre 5 - 6 minutter. Sæt duerne under en varm grill 2 - 3 minutter, eller indtil skinnet er sprødt. Læg duerne tilbage i ragouten og server. Pynt evt med lidt frisk rosmarin.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8846 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu