Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ragout af due med hvidløg og rosmarin

Ragout af due med hvidløg og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
4 duer
 frisk rosmarin
6 fedhvidløg
1 spsk.tomatpure
2 tomater delte i kvarte
½ flaskegod rødvin
2 skrællede gulerødder
4 stænglerbladselleri
 olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Del duerne i kvarte og brun dem i lidt olivenolie. Først med skinsiden ned af. Krydr med salt og peber. Tilsæt rosmarin, hvidløg og tomatpure. Rist det sammen og tilsæt rødvin. Kog det igennem og tilsæt ¼ l vand. Lad det simre yderligere10 minutter. Tag duerne fra og læg dem på en rist med skinsiden op af. Sigt fonden og kog den igen. Tilsæt snittede gulerødder og blegselleri. Lad det simre 5 - 6 minutter. Sæt duerne under en varm grill 2 - 3 minutter, eller indtil skinnet er sprødt. Læg duerne tilbage i ragouten og server. Pynt evt med lidt frisk rosmarin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8391 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu