Vend bønnespirer i olien og tilsæt den røde peberfrugt skåret i strimler. Krydder med ingefær og sojasauce Steg springbuksteak'ene 2-3 minutter på hver side i olie og krydder dem med salt og peber. Tilsæt cognac, hvidvin og bouillon, og lad det koge ind til 2/3 og tilsæt smør. Kom lidt sauce på hver tallerken og læg kødet sammen med sojabønner drysset med hakket persille.
Serveres med grillede tomater drysset med hvidløg og basilikum, ristede champignon og godt brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13411 gange, og udskrevet 219 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider