Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medaglione di vitello ai frutti di bosco

Medaglione di vitello ai frutti di bosco, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
4 kalvemedailloner á 150 g
 hvedemel
 Lidt olivenolie
200 g.skovbær friske eller frost
 balsamico
 sød marsala
 salt
 peber
 


Opskrift:

Vend kalvemedallionerne i mel og steg dem i lidt olie ca. 3 minutter på hver side. Kom de friske skovbær i en gryde sammen med 4 cl. Aceto balsamico og 2 cl. Marsala vin. Lad saucen koge for svag varme ca 5 minutter. Smag til med salt og peber. Fordel saucen på 4 tallerkner og læg medallionen i midten og pynt med friske bassilikum blade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8550 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu