olivenolie, til stegning2 spsk. olivenolie, til stegning
Mynteolie: Mynteolie:
1/2
dl.
olivenolie1/2 dl. olivenolie
1
lille
håndfuld frisk mynte 1 lille håndfuld frisk mynte
1/2
fed
hvidløg1/2 fed hvidløg
2
tsk.
sukker2 tsk. sukker
salt salt
peber peber
Opskrift:
Bland de hakkede blommer med bredbladet persille, olie, salt og peber. Fordel blomme-blandingen på lammefileterne - rul dem som roulader og bind dem med snor. Drys med salt og peber og brun rouladerne ved høj varme i ca. 5 min. Steg videre ved svag varme i ca. 10 min. Lad rouladerne hvile tildækket i ca. 5 min. Fjern snorene og skær rouladerne igennem på skrå.
Servér med mynteolie - blend olie, mynte og hvidløg sammen og smag til med sukker, salt og peber. Mynteolien kan laves i god tid før og stilles i køleskab, hvor den kan holde sig op til en uge.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7580 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider