Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dildkød i sur-sød sovs

Dildkød i sur-sød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.lammekød med ben
 Kogende vand
1.5 tsk.salt/l kogende vand
1 tsk.peberkorn
1 bdt.dild
1 porre
1 gulerod
 
 Grøntsager:
2 porrer
6 gulerødder
 
 Sovs:
4 dl.lammebouillon
2 spsk.hvedemel
1-2 spsk.citronsaft
1 tsk.sukker
1 æggeblomme
0.5 dl.fløde 13%
0.5 dl.hakket dild
 


Tilbehør:
kartofler og grøntsager
Opskrift:

Kødet lægges i en gryde og dækkes med kogende vand. Kog op og skum. Tilsæt salt, peberkorn, dild, porre og gulerod.
Kog kødet under låg ved svag varme i 1-1½ time, til kødet er mørt. Hold kødet varmt i noget af bouillonen. Kog grøntsagerne i resten af bouillon, og hold dem varme.

Bouillon bruges til sovsen. Jævn bouillonen med mel og kog den igennem. Smag til med citron og sukker. Pisk æggeblommen sammen med fløde, og pisk det i bouillonen. Dilden tilsættes.

Servér kødet i sovsen med kartofler og grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9378 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu