Spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Oste - Fåerost

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Spaghetti alla puttanesca, billede 4 Spaghetti alla puttanesca, billede 1 Spaghetti alla puttanesca, billede 2 Spaghetti alla puttanesca, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 fedhvidløg
1 dl.olivenolie
1 ds.hele flåede tomater
50 g.kapers
100 g.Oliven. sorte. uden sten
0.5 tsk.chiliflager
1 tsk.oregano, tørret
6 ansjosfiletter
 
400 g.spaghetti
 
50 g.lagret stærk pecorino
 
Opskrift:
Sæt vand over til pastaen.

Pil hvidløgene og pres dem ned i olien, der varmes i en lergryde. Tilsæt tomaterne uden deres saft, samt kapers, oliven, chilipeber og oregano. Lad sovsen koge igennem i 10 minutter. Sluk.

Kog spaghetti al dente i rigeligt spilkogende letsaltet vand. Hæld vandet fra. Skær ansjoserne i mindre stykker og kom dem i sovsen. bland sovs og pasta. Drys med den revne pecorino og server.

Tips:

Kan du skaffe vermicelli (tynde spaghetti), så er de at foretrække.

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 28672 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu