Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Oste - Fåerost

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Spaghetti alla puttanesca, billede 4 Spaghetti alla puttanesca, billede 1 Spaghetti alla puttanesca, billede 2 Spaghetti alla puttanesca, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 fedhvidløg
1 dl.olivenolie
1 ds.hele flåede tomater
50 g.kapers
100 g.udstenede sorte oliven
0.5 tsk.chiliflager
1 tsk.oregano, tørret
6 ansjosfiletter
 
400 g.spaghetti
 
50 g.lagret stærk pecorino
 


Opskrift:

Sæt vand over til pastaen.

Pil hvidløgene og pres dem ned i olien, der varmes i en lergryde. Tilsæt tomaterne uden deres saft, samt kapers, oliven, chilipeber og oregano. Lad sovsen koge igennem i 10 minutter. Sluk.

Kog spaghette al dente i rigeligt spilkogende letsaltet vand. Hæld vandet fra. Skær ansjoserne i mindre stykker og kom dem i sovsen. bland sovs og pasta. Drys med den revne pecorino og server.

Tips:

Kan du skaffe vermicelli (tynde spaghetti), så er de at foretrække.

Pecorino er en fåreost meget lig parmesan.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (46 stemmer)

Opskriften er vist 23847 gange,
og udskrevet 257 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu