Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nyregullasch

Nyregullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Svinenyre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 kg.nyrer uden tælle
74 g.margarine
250 g.rensede ituskårne suppeurter porrer,gulerod, selleri, persillerod
1/2 litervand eller suppe
 salt
 peber
 kulør
 meljævning
 


Opskrift:

Nyrerne skylles godt i eddikevand, skæres op i midten, hvor alle de hvide bindevævsledere samles. De fjernes, hvor de er grove og tykke. Skylles ekstra godt, men udvandes ikke mere i længere tid. Tørres, skæres i terninger og brunes i margarine.
Urterne svitses med 5 min. Suppen hældes over. Skyen smages til. Retten er mør på ca. 25 min. Skyen jævnes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8864 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu