Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbradbøffer med kirsebærsovs

Mørbradbøffer med kirsebærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 skiversvinemørbrad a 80 g
 Salt
 peber
2 spsk.olie
1 glassyltede kirsebær
1 knsp.stødt nellike
1 knsp.stødt kanel
1 knsp.stødt ingefæør
1 tsk.sukker
1 tsk.maizena
4 tsk.smør
 


Opskrift:

Krydr bøfferne med peber og pensl med olie. Lad bøfferne trække 5 minutter. Kog imens de syltede kirsebær og væden sammen med nelliker, kanel, ingefær samt sukkeret. Rør maizena ud i lidt koldt vand, kom den i kirsebærrene og lad sovsen jævne. Kog igennem og hold sovsen lun. Varm en stor pande op. Brun bøfferne ½ munut på hver side og tag dem af. Kom smørret på panden og lad det bruse af og steg bøfferne færdige 2-3 minutter på hver side. Krydr bøfferne med salt og peber og anret dem på et fad og hæld lidt af sovsen over. Giv ris til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12105 gange,
og udskrevet 210 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god. Vi kalder den julemørbrad, for den dufter og smager af jul, men kan bruges hele året.