Kylling- og kikærter i krydret tomatsauce

Kylling- og kikærter i krydret tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 spsk.olivenolie
1500 g.kylling, parteret
1 lilleløg, hakket
2 smårøde peberfrugter i store tern
440 g.flåede tomater fra dåse
1.25 dl.svedskesauce
1.25 dl.hvidvin
1.25 dl.hønsebouillon
 dl.kikærter, udblødte natten over
250 g.salami skåret i 1½ cm store tern
 
Opskrift:
Opvarm olien i en stor gryde. Brun kyllingestykkerne 3-4 minutter til de er gyldne på alle sider. Tag dem op af grydem og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Kom løg og peberfrugt i gryden og svits til løgene har taget farve og er bløde. Tilsæt tomater, svedskesauce, vin og bouillon. Lad det simre 10 minutter uden låg. Læg kyllingestykkerne i gryden, kom kikærter i og læg låg på. Lad retten simre 1 time eller til kylling og kikærter er møre. Forvarm ovnen til 200 grader. Fordel retten i et ovnfast fad, drys salamien over og stil fadet 5-7 minutter i ovnen eller til salamien er sprød.





karakterer:
Opskriften er vist 17004 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-25 18:07:03
Ingen krydderier?