Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddefrie opskrifter

Grundopskrifter

Karakter - Stemmer
    5 -      2 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet mayonnaise

    4.4 -      79 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af blomkål

    4 -      37 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Æblekagerasp - Kagerasp

    2.6 -      489 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hårdkogt æg ( Hårdkogte æg )

    3.6 -      57 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smilende æg

    2.6 -      40 Der er billeder til denne opskrift   

Partering af and

    4.2 -      41 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af hummer

    3.2 -      19 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fiskefars

    4.4 -      20 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Polenta (Grundopskrift)

    2 -      3

Hønsebouillon

    5 -      1

Vegansk Tomatsovs

    5 -      1

Lys lammefond

    5 -      2

Lys kalvefond ( lys kødsuppe )

    4.6 -      4

Brun Lammefond

    4.8 -      3

Brun Kalvefond

    2.2 -      13

Hønse- eller kyllingefond

    4.7 -      19

Fiskefond I

    5 -      5

Grøntsagsfond

    4.8 -      4

Fjerkræfond

    5 -      2

God fiskefond

    4.9 -      5

Kalvefond

    5 -      1

Kalvefond II

    5 -      1

Lys kalvefond II

    4.2 -      13

Oksefond

    2.4 -      8

Vildtfond

    5 -      1

Kalvefond III

    3.7 -      3

En fond af krebs

    2.8 -      8

Fiskefond II

    3.6 -      12

Ghee (Afklaret smør)

    4.2 -      20

Vanillesukker

    3.9 -      9

Hjemmelavet hvidløgsost

    1.7 -      31

Pizzabunde Grunddej

    2.4 -      33

Kogning af æg, energibesparende (Koge æg)

    3.7 -      33 Opskriften har næringsberegning   

Kogning af løse parboiled ris

    5 -      1

Sprængning af lammebov

    3.8 -      27

Kogte og Bagte Kartofler (Mikroovn)

    3.5 -      13

Grønsager kogning i mikroovn

    4.7 -      3

Grove Grønsager kogning i mokroovn

    3.9 -      5

Garam Masala

    3.2 -      31

Kogning af krabbekløer

    1.5 -      13

Meljævning

    3.9 -      27

Smørbolle

    4.2 -      8

Afbagning

    3.6 -      5

Kogning af skrællekartofler

    4.1 -      22

Kogning af nye kartofler

    3.6 -      5

Kogning af pillekartofler

    4.8 -      3

Tandoori krydderi

    3.6 -      39 Opskriften har næringsberegning   

Orlydej

    4.3 -      11

Spegesild (saltning af sild)

    5 -      2

Udbening af fjerkræ

    4 -      88 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet filodej

    2 -      4

Hjemmelavet tykmælk

    3.8 -      7

Bagepulver Hjemmelavet

    2.8 -      117

Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse af og partering

    3.3 -      5

Hare beskrivelse og partereing

    3.6 -      11

Pastrami I

    3 -      2

Grøn karrypasta

    1.8 -      6

Tærtedej

    2.8 -      2

Nonya curry powder

    4.5 -      4

Hønsefond

    4 -      2

Hjemmelavet fiskefond

    4.9 -      16

Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)

    5 -      1

Sennepsglasur

    3.3 -      10

Sprængt svinemørbrad

    4.9 -      6

Hjemmelavet bånd spaghetti

    3.2 -      12

Pastadej

    4 -      1

Cheddar-agtig smøreost

    2.3 -      2

Cheddar-agtige osteskiver

    3.6 -      11

Kogning af rejer

    3.9 -      18

Tempuradej

    3.9 -      4

Saltsild 1

    4.2 -      6

Saltsild 2

    5 -      1

Kryddersild 2

    5 -      1

Kryddersild 3

    5 -      2

Kryddersild 4

    5 -      1

Kryddersild 5

    3.3 -      3

Svenske kryddersild

    2.9 -      4

Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

    1.7 -      15

Grundregler for kødretter i trykkoger

    5 -      1

Grundregler for fisk i trykkoger

    2.2 -      3

Grundregler for grønsager i trykkoger

    5 -      1

Grundregler for kompot og mos i trykkoger.

    4.6 -      4

Vegetarbouillon i trykkoger

    5 -      1

Ekstra kraftig suppe i trykkoger

    4.8 -      5

Grundregler for saftkogning i trykkoger

    2.6 -      4

Grundregler for henkogning i trykkoger

    2.8 -      6

Tempura dej

    4 -      30

Røgeost (hjemmelavet rygeost)

    5 -      1

Krydderskinke

    4.5 -      17

Gulddråber - Vildtfond

    4.1 -      15

Hjemmelavet pasta 3 slags

    4 -      1

Hjemmelavet fettuccine grundopskrift

    4.5 -      2

Hjemmelavet spinatpasta

    2.2 -      3

Hjemmelavet tomatpasta

    3.6 -      9

Sprængt Kalvetunge (Grundopskrift på sprængning)

    3.3 -      5

Sprængt skinke (Grundopskrift på sprængning)

    4.1 -      5

Tørring af Sveskeblommer og Katrineblommer

    4 -      2

Oksebouillon

    4 -      7

Hjemmelavet sour mix

    4.1 -      5

Sagomasse (Æg erstatninger)

næste

Nøddeallergi hovedmenu
Her finder du nøddefrie opskrifter og andre nyttige oplysninger omkring nøddeallergi.