Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Frysning af kirsebær

Frysning af kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portioner 1 Portioner
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Dybfrysning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandKilde : Voms madleksikon

Indsendt :



Ingredienser:
1000 gram Kirsebær, friske sylte/sure udstenet vægt
   
  Sukkerlage:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Specielt syltekirsebærrene egner sig til dybfrysning. De søde, lyse bær vil misfarves, men det kan dog forebygges i nogen grad, hvis man tilsætter fryselagen ¾ tsk. askorbinsyre pr. ½ liter.

Syltekirsebærrene kan fryses ned, som de er, eller i en sukkerlage.

Til 1 kg bær koges en sukkerlage af ½ liter vand og 300 g sukker. Kirsebærrene skylles og udstenes med fx en hårnål. De lægges i fryseemballage og lagen hældes over. Bærrene skal lige netop være dækkede.

Sødkirsebær kan kun fryses i lage, hvor der er tilsat askorbinsyre som beskrevet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 32611 gange,
og udskrevet 381 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7414 (1765 kcal)
KJ pr. Portioner 7414 (1765 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Portioner 1800 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (98 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 23.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu