Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tørring af figner

Tørring af figner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Tørring

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandKilde : Voms madleksikon

Indsendt :



Ingredienser:
 figner
 
Opskrift:
Fuldmodne figner blancheres et halvt minut for at blødgøre skinnet eller de prikkes med en gaffel. Tørringen af figner er en langvarig proces. Tørretiden kan mindske ved at skære fignerne i halve eller kvarte. Fignerne kan tørres ude i solen i dagtimerne eller i på en bageplade i ovnen ved 65°C. Tørringen i ovnen tager 2-3 dag, så det er ikke ligefrem en energibesparende proces.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 29417 gange,
og udskrevet 240 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu