Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost

Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æg
4-5 spsk.piskefløde
 salt
 peber
 fedtstof til stegning
25 g.soltørrede tomater skåret i tynde skiver
3 stk.marineret gedeost f.eks. Tebstrups
 
Opskrift:
Pisk æg, piskefløde, salt og peber skummende med en gaffel. Varm fedtstof på en stegepande og rist tomaterne ganske kort, de må ikke tage farve. Hæld æggemassen over tomaterne og rør rundt med en paletkniv eller dejskraber. Lad æggene sætte sig, tilsæt osten og fold omeletten herom. Vend omeletten ud på en tallerken og server straks med lidt blandet salat og groft brød.

Tips:

Soltørrede tomater kan være meget salte, så det kan være en god ide at udbløde dem i vand først.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10321 gange,
og udskrevet 172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu