Andet  opskrifter



Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
2.5 -19

Flæskepølser kaldet røget medister

3.9 -12

Fårespegepølse

2.2 -36

Flæskesalami

4.5 -4

Ingefærdressing Thailandsk

5 -1

Appelsin- og ingefærdressing

2.8 -2

Ingefær dressing

4.5 -2

Crouton med stenbidderrogn

4 -4

Frisksalter stenbidderrogn

4.2 -13

Sortsild - Sorte sild

4.5 -2

French Coffee

5 -2

Chilipasta gul (Klyang gaeng lyang)

3.7 -16

Kyllingeburger med bådkartofler

3 -13

Pastadej

4.7 -113 Opskriften har næringsberegning   

Jordbærcreme

2.4 -17

Salamipølse (Spegepølse)

4.9 -6

Hjemmelavet bånd spaghetti

5 -3

Røget stenbider med sukkerærter

4.3 -4

Røget makrelsalat

3.5 -9

Makrelsalat

4.8 -2

Carrysalat

4.1 -9

Forsaltning af kød til spegepølser

4 -13

Hvidløgsdip

4.4 -24

Islandsk brødtærte med rejer

3.8 -13

Pirogdej

2.6 -19

Antipasta mistro

3.7 -36

Cafe latte

5 -1

Salsa verde

5 -1

Sennepsglasur

3.5 -5

Turkish delight syllabub

5 -1

Råsyltet citron

3 -2

Parisercreme

5 -1

Marinerede valnødder

4.2 -13

Senneps - honningmarinade

4 -9

Honningmarinade

3.5 -4

Mokkacreme 02

5 -3

Mokkacreme

5 -2

Mokkacreme 04

3.5 -3

Mokkacreme 03

3.5 -11

Limemarineret laks med tomaer som de laver den på Hawaii

2.6 -11

Mutabbal - auberginedip med tahina

4.5 -3

Jordbær Romanoff 02

5 -1

Jordbær i vin rosé

3.7 -38

Mojito Cubano

2.9 -4

Varm chokolade Zabaglione

3.8 -6

Chettinad peberkylling

3.1 -4

Kyllingelevermousse

5 -1

Mangostan naturel, med Kiwi

1.5 -7

Kogte rødbeder i urter

3.9 -4

Marcipankringle - Marcipankringler

4.6 -4

Torskelever på rucola med soltørrede tomater

4.5 -3

Ørredmousse

5 -1

Stenbidermousse

4.2 -8

Tunrand

4 -12

Smørrebrød med rejer

5 -1

Thausand Iceland dressing

3.2 -3

Fiskesylte med senneps-æg

3 -9

Røget stenbidder på salater, med rogn

3.7 -47

Tomatsalsa

4.8 -7

Marinerede champignons

5 -1

Rå solbærgelé

4.9 -22

Henkogte solbær

2.8 -26

Laksemouse

5 -1

Rød bladbede salat med grønne asparges og panchetta

4.5 -3

Peanutsauce - Peanutsovs (Dip)

3.9 -9

Sakkuk (Sakuk)

4 -2

Hvidløgssauce (Dip)

2.8 -2

Karrysauce (Dip)

5 -1

Grøn sauce (Dip)

2 -3

Tomater fyldt med bulgur

5 -1

Marineret frugtblanding

4.7 -5

Banyulskage med karamelcreme

5 -4

Makreltatar med krydderurter

3.1 -7

Hamburgerryg med blomkål og ostesovs

3.6 -11

Pastrami

4 -1

Mælkesyregærede grøntsager

4.5 -42

Beignets dej (frituredej)

2.8 -2

Kanincocktail pomelion

3.1 -4

Hjemmelavet pølse

3.3 -5

Hare beskrivelse og partering

2.8 -117

Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse af og partering

3.3 -3

Kyllinge- og valnøddemousse

5 -4

Agurkesalat med kylling

5 -1

Toast med røget kalkun

5 -1

Røgede Kalkunroser

2.5 -3

Kalkunrillette

3.9 -6

Ciabattabrød fyldt med Kogt, Røget kalkunbryst

3.8 -8

Bagepulver Hjemmelavet

5 -1

Indlæg (sveskefyld)

3.6 -4

Indlæg (remonce) 03

4 -2

Indlæg (remonce) 04

3.7 -40

Indlæg (remonce)

2.9 -8

Indlæg (remonce) 02

4.1 -8

Kørom

2 -4

Hjemmelavet tykmælk

3.8 -101 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet filodej

5 -1

Rejepate

2.8 -2

Sherrysild

5 -1

Terrine de canard

5 -1

Sabayone

2.8 -2

Sabayonne



forrige    

næste