| |
|
Jordbærcreme
Jordbærcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
De frosne jordbær optøes og blendes med flormelis.
Husblasen udblødes i vand, knuges fri for væde og smeltes i spsk. varmet hyldeblomstsaft og røres i puréen.
Lad blandingen stivne let før den blandes med den stiftpiskede fløde.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7
(110 stemmer)
Opskriften er vist 75899 gange, og udskrevet 910 gange.
| |
|
|
KJ total 3688 (878 kcal)
KJ pr. 3688 (878 kcal)
Vægt ialt 458 gram
Vægt pr. 458 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 804 KJ (191 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 27.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Marthaquist - 2017-03-22 16:28:40 Det er mærkeligt at der skal hyldeblomst i cremen men elsker den her hjemmeside
- 2013-12-13 17:14:38 Det var en rigtig god opskrift men ville nu sige at den er rigtig god til sandkage blandet med små stykker chokolade mums....
- 0000-00-00 00:00:00 for mange flormelis
|
|