Jordbærcreme
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
De frosne jordbær optøes og blendes med flormelis.
Husblasen udblødes i vand, knuges fri for væde og smeltes i spsk. varmet hyldeblomstsaft og røres i puréen. Lad blandingen stivne let før den blandes med den stiftpiskede fløde. |
|
Opskriften er vist 89024 gange,
og udskrevet 973 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (113 stemmer) |
|
Kommentarer Marthaquist - 2017-03-22 16:28:40 Det er mærkeligt at der skal hyldeblomst i cremen men elsker den her hjemmeside anonym - 2013-12-13 17:14:38 Det var en rigtig god opskrift men ville nu sige at den er rigtig god til sandkage blandet med små stykker chokolade mums.... anonym - 2005-01-01 01:01:01 for mange flormelis |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne