piskefløde, pisket til skum1/4 l. piskefløde, pisket til skum
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
1
tsk.
Vanila1 tsk. Vanila
Opskrift:
De nippede, skyllede bær afdryppes, lægges i en skål og drysses evt. med flormelis. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1 dl kogende vand. Sukkeret røres i, vinen tilsættes. Gelésaften smages til og hældes over bærrene på nær 1 dl. Skålen stilles koldt. Når geleen er stivnet, hældes den sidste gelésaft over, så overfladen bliver glat og bærrene dækket. Desserten stilles koldt. Letsødet flødeskum, smagt til med Vanila, serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8687 gange, og udskrevet 144 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider