Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbær i vin rosé

Jordbær i vin rosé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 kg.jordbær
2 spsk.flormelis
1/2 fl.(3¾ dl) vin rosé
8 bladeFavorit husblas
1 dl.kogende vand
3 spsk.sukker
1/4 l.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.sukker
1 tsk.Vanila
 


Opskrift:

De nippede, skyllede bær afdryppes, lægges i en skål og drysses evt. med flormelis. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1 dl kogende vand. Sukkeret røres i, vinen tilsættes. Gelésaften smages til og hældes over bærrene på nær 1 dl. Skålen stilles koldt. Når geleen er stivnet, hældes den sidste gelésaft over, så overfladen bliver glat og bærrene dækket. Desserten stilles koldt. Letsødet flødeskum, smagt til med Vanila, serveres til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8088 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu