frisk stenbiderrogn med hinder500 g. frisk stenbiderrogn med hinder
3
spk.
Salt3 spk. Salt
2
dl.
Cremefraiche2 dl. Cremefraiche
1
Løg1 Løg
Opskrift:
Skyl rognen og fjern hinderne med et gammeldags piskeris og salt rognen i ca. tre timer.
hvis rognen er blevet for salt , kan man udvande den. Serveres på hvidt brød med cremefraiche og finthakket løg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 19791 gange, og udskrevet 304 gange.
Kommentarer
Lars B - 2010-04-03 18:27:18 Prøv at piske rognen i Økologisk letmælk med en gaffel. Det skal være økologisk letmælk, da det indeholder et enzym der opløser hinderne.
John - 2007-12-14 20:42:51 Jeg bruger en El-håndmixer med trinløs hastighed, på lav hastighed med godt resultat til at fjerne hinden på ørred- og stenbidder rogn.
Ved at bruge begge piskeris bliver tiden reduseret og det er nemt at samle hinderester op med en gaffel bagefter og herefter si vandet fra
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider