Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frisksalter stenbidderrogn

Frisksalter stenbidderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.frisk stenbiderrogn med hinder
3 spk.Salt
2 dl.Cremefraiche
1 Løg
 
 


Opskrift:

Skyl rognen og fjern hinderne med et gammeldags piskeris og salt rognen i ca. tre timer.

hvis rognen er blevet for salt , kan man udvande den. Serveres på hvidt brød med cremefraiche og finthakket løg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18273 gange,
og udskrevet 272 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lars B  -  2010-04-03 18:27:18
Prøv at piske rognen i Økologisk letmælk med en gaffel. Det skal være økologisk letmælk, da det indeholder et enzym der opløser hinderne.


John  -  2007-12-14 20:42:51
Jeg bruger en El-håndmixer med trinløs hastighed, på lav hastighed med godt resultat til at fjerne hinden på ørred- og stenbidder rogn. Ved at bruge begge piskeris bliver tiden reduseret og det er nemt at samle hinderester op med en gaffel bagefter og herefter si vandet fra