Limemarineret laks med tomaer som de laver den på Hawaii

Limemarineret laks med tomaer som de laver den på Hawaii, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Hawaii

HawaiiIndsendt :



Ingredienser:
5 modne tomaer
450 g.fersk laks
1,2 dl.frisk limesaft
2 rødløg
 et stænk tabacosauce
1/2 tsk.salt
1/2 tsk.sukker
 kværnet hvid peber.
 
 pynt:
2 forårsløg
2 lime
 
 
Opskrift:
Skold tomaterne, flå dem befri dem for kerner og skær dem i små terninger.

Skær laksen i meget tynde skiver på skrå - gøres bedst hvis den har været frosset og er ved at tø op - skær disse skiver i lidt mindre stykker(strimler).

Bland de hakkede tomater med limesaft, løg i tynde skiver, tabascosauce, salt, sukker og hvid peber. Vend laksen forsigtig i denne salat og kom den i en skål, dæk den med folie og stil den i køleskabet i mindst 6 timer.

Vendt rundt i salaten engang imellem. Hvis der samler sig for meget væde i bunden, så hæld den fra.

Server på et fladt fad, pynt med fintsnittede forårsløg og både af lime.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 15069 gange,
og udskrevet 511 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu