Skold tomaterne, flå dem befri dem for kerner og skær dem i små terninger.
Skær laksen i meget tynde skiver på skrå - gøres bedst hvis den har været frosset og er ved at tø op - skær disse skiver i lidt mindre stykker(strimler).
Bland de hakkede tomater med limesaft, løg i tynde skiver, tabascosauce, salt, sukker og hvid peber. Vend laksen forsigtig i denne salat og kom den i en skål, dæk den med folie og stil den i køleskabet i mindst 6 timer.
Vendt rundt i salaten engang imellem. Hvis der samler sig for meget væde i bunden, så hæld den fra.
Server på et fladt fad, pynt med fintsnittede forårsløg og både af lime.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(11 stemmer)
Opskriften er vist 14825 gange, og udskrevet 510 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider