Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Limemarineret laks med tomaer som de laver den på Hawaii

Limemarineret laks med tomaer som de laver den på Hawaii, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Hawaii

HawaiiIndsendt :





Ingredienser:
5 modne tomaer
450 g.fersk laks
1,2 dl.frisk limesaft
2 rødløg
 et stænk tabacosauce
1/2 tsk.salt
1/2 tsk.sukker
 kværnet hvid peber.
 
 pynt:
2 forårsløg
2 lime
 
 


Opskrift:

Skold tomaterne, flå dem befri dem for kerner og skær dem i små terninger.

Skær laksen i meget tynde skiver på skrå - gøres bedst hvis den har været frosset og er ved at tø op - skær disse skiver i lidt mindre stykker(strimler).

Bland de hakkede tomater med limesaft, løg i tynde skiver, tabascosauce, salt, sukker og hvid peber. Vend laksen forsigtig i denne salat og kom den i en skål, dæk den med folie og stil den i køleskabet i mindst 6 timer.

Vendt rundt i salaten engang imellem. Hvis der samler sig for meget væde i bunden, så hæld den fra.

Server på et fladt fad, pynt med fintsnittede forårsløg og både af lime.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 14101 gange,
og udskrevet 479 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu