Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salsa verde

Salsa verde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 spsk.olivenolie
1 tsk.hvidvinseddike
1 håndfuld persilleblade
1 stor håndfuld basilikumblade
2 spsk.kapers
 evt. hårdkogte æg
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hvidløget presses og blandes med ingredienserne til dressingen, der blendes og smages til - pas på med saltet, da kapers er meget salte




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10667 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Christian  -  2011-12-30 17:06:16
Hvis den skal bruges til fisk/skaldyr kan det anbefales at bruge dild og lidt mindre basilikum. Mangler den tyngde, så kan en smule dijonsennep i blandingen også gavne


Grethe  -  2010-06-04 19:52:58
Prøv med 5 - 6 ansjosfilter i, det giver lige det sidste pift.