Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Salsa verde

Salsa verde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 spsk.olivenolie
1 tsk.hvidvinseddike
1 håndfuld persilleblade
1 stor håndfuld basilikumblade
2 spsk.kapers
 evt. hårdkogte æg
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 


Opskrift:
Hvidløget presses og blandes med ingredienserne til dressingen, der blendes og smages til - pas på med saltet, da kapers er meget salte

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11184 gange,
og udskrevet 178 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Christian  -  2011-12-30 17:06:16
Hvis den skal bruges til fisk/skaldyr kan det anbefales at bruge dild og lidt mindre basilikum. Mangler den tyngde, så kan en smule dijonsennep i blandingen også gavne

Grethe  -  2010-06-04 19:52:58
Prøv med 5 - 6 ansjosfilter i, det giver lige det sidste pift.