stor håndfuld basilikumblade 1 stor håndfuld basilikumblade
2
spsk.
kapers 2 spsk. kapers
evt. hårdkogte æg evt. hårdkogte æg
2
fed
hvidløg 2 fed hvidløg
salt salt
peber peber
Opskrift:
Hvidløget presses og blandes med ingredienserne til dressingen, der blendes og smages til - pas på med saltet, da kapers er meget salte
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11454 gange, og udskrevet 182 gange.
Kommentarer
Christian - 2011-12-30 17:06:16 Hvis den skal bruges til fisk/skaldyr kan det anbefales at bruge dild og lidt mindre basilikum. Mangler den tyngde, så kan en smule dijonsennep i blandingen også gavne
Grethe - 2010-06-04 19:52:58 Prøv med 5 - 6 ansjosfilter i, det giver lige det sidste pift.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider