Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mutabbal - auberginedip med tahina

Mutabbal - auberginedip med tahina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Oprindelsesland : Arabien

ArabienIndsendt :





Ingredienser:
3 storeauberginer
3 fedknust hvidløg
 salt
50-75 ml.tahina
 saften af en citron
1 tsk.stødt spidskommen
1 spsk.olivenolie
 
 Pynt:
 Hakket bredbladet persille
 Sorte oliven
 


Opskrift:

Rids auberginerne og bag dem i en meget varm ovn eller på grillen, til de ser sorte ud og kødet virker blødt, når man trykker let med fingeren. Når auberginerne er afkølede, pilles skindet af, og kødet lægges i en skål og moses med en gaffel. Tilsæt hvidløget. Når man har opnået en lidt grød, tilsættes tahina, spidskommen og citronsaft Spredes ud på en tallerken og drysses med hakket persille og oliven

Serveres med pitabrød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 19381 gange,
og udskrevet 453 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-09-16 16:05:33
Det er muligt,at retten er 'forkert'som en læser mener... men den smager ret godt ;-D Jeg har tilføjet et par spsk. Labaneh og det letter lidt på den 'fede' smag. mvh Mette


libaneser  -  2008-03-31 09:50:27
den mutabal aubergine som du laver er helt forkert. jeg synes de skal tage kurser af en ægte arabisk kok. men ellers held og lyke


Hanne Jørgensen  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig let, minder om hummus