Tunrand
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Lad tunen dryppe af i en sigte. Pisk fløden stiv og vend mayonnaise og cremefraiche i, smag til med tomatketchup og tabasco. Smelt husblassen og kom den forsigtig i massen under omrøring, skil tunen fra hinanden og kom den i til sidst. Fyldes i en randform eller alm. sandkageform. Stilles koldt til det er stift.
Servering Skæres i skiver, som anrettes med pynt på et salatbord, serveres med lune flutes. Pynt evt. med karse, dild, rejer kaviar eller lignende. |
|
Opskriften er vist 35414 gange,
og udskrevet 749 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Frederik - 2013-08-02 09:06:27 Mængden passer langt fra til en rand-form, der skal laves 3 gange så meget som opskriften siger, for at den kan passe til en standart rand-form, men ellers super god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne