Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tunrand

Tunrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.tun naturel
100 g.mayonaise
100 g.cremefraice
 Tomatketchup
 Tabasco
2 1/2 dl.piskefløde
6 bladehusblas
 


Opskrift:

Lad tunen dryppe af i en sigte. Pisk fløden stiv og vend mayonaise og creme fraice i , smag til med tomatketchup og tabasco. Smelt husblassen og kom den forsigtig i massen under omrøring , skil tunen fra hinanden og kom den i til sidst. Fyldes i en randform eller alm. sandkageform. Stilles koldt til det er stift.

Servering
Skæres i skiver, som anrettes med pynt på et salatbord,serveres med lune flutes. Pynt evt. med karse, dild, rejer caviar eller lignende.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 28741 gange,
og udskrevet 668 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Frederik  -  2013-08-02 09:06:27
Mængden passer langt fra til en rand-form, der skal laves 3 gange så meget som opskriften siger, for at den kan passe til en standart rand-form, men ellers super god opskrift