Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sabayone

Sabayone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 pasteuiserede æggeblommer
2 spsk.hvidvin
1 dl.sukkerlage
1 dl.piskefløde.
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer, hvidvin og sukkerlagen i en skål over vandbad, til cremen begynder at tykne. Rør piskefløden i .


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8090 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu